OTdIakfK_sZ7qg0OQuYxkdDDUxg6ozf-vBWR5BtJiXE

 

 

Grupptrycket är en textilverkstad med screentryck, symaskiner och stickmaskiner.

Denna lokal är perfekt för dig som t ex vill trycka en egen t-shirt, sy en påse eller sticka en mönstrad halsduk. Grupptrycket är din egen GÖR DET SJÄLV – verkstad där du kan göra saker till dig själv och för kommersiellt bruk.

Här har du tillgång till allt material du behöver för att göra egna screentryck. Vi har en screentryckssnurra, ramar, fotoemulsion, färg och strykjärn för fixering. Hos oss kan du köpa material som t-shirts, tygkassar och kuddfodral till dina tryck. Vi har även gratismaterial som du finner i vår materialbank med donerade textilier. På Grupptrycket kan du trycka på både textil och papper.

För sömnad finns ett stort bord att klippa till tyger på, två symaskiner, två overlockar och strykjärn. Vi har även två stickmaskiner, en för slätstickning och mönster och en för resorstickning.

För att få tillgång till Grupptrycket krävs att du gått vår introduktionskurs i det verktyg du tänkt använda dig av. Efter kursen har du tillgång till Grupptrycket varje torsdag mellan 17-22. För kommersiella eller större arbeten kan du boka Grupptrycket under tisdagar (dag och kvällstid) och onsdagar (dagtid).

Fc2tnHmbTuSflhNgFocf7LBURHrTj58bsRBOcZSEWVQ,KkN6IpVcMstVo5NV1WNjh-FNqZlecGzf95MYjcSlJ0s,bClvdbffpNIXuYAA2hVbNSQ857sqcYFqJkuMLsdrqyA

Öppettider för allmänheten: torsdagar kl. 17-21 Öppen verkstad. Vill du kika på Grupptrycket innan du anmäler dig till en kurs? Då är det torsdagar som gäller.

Våra kurser: onsdagar 19-21. Under våra kurser ingår allt material i kursavgiften och du behöver inte ta med dig något.

HÄR HITTAR DU VÅRA KURSER.

Anmälan till våra kurser görs via Eventbrite.

________________________________________________________________________________

Är du nyfiken på vår verksamhet? Kom och säg hej torsdagkvällar 17-21 så visar vi dig runt.

Vill du se exempel på Grupptrycket-alster? Följ oss på FACEBOOK och INSTAGRAM.

Har du garner, tyger eller kanske gamla screenramar som du vill donera till Grupptrycket? Kom förbi med det en torsdagskväll eller ta kontakt med oss via mail.

Frågor? grupptrycket@gmail.com

Grupptryckets användarvillkor

screentryck_mi

I vår screenverkstad går det att belysa ramar med bilder upp till storlek A3. Vi har en trycksnurra och vårt tryckbord är 1.75m x 4m stort.

Den första onsdagen i varje månad håller vi introduktionskurser i vår screentryckverkstad, och du både anmäler dig och betalar HÄR. Vill du använda screentryckverkstaden utanför våra öppettider kostar det 100 kr + bokning avgift och du kan boka lokalen HÄR.

Notera att du endast kan boka lokalen om du har gått vår introduktionskurs i screentryck.

Bokningstider:

Tisdag 11.00-16.00 // 16.00-21.00

Onsdag 11.00-16.00

symaskin_mi

På grupptrycket har vi tre symaskiner, två overlockar och två stickmaskiner.

Den andra onsdagen i varje månad håller vi introduktionskurser i vår sy och överlockmaskiner. Den tredje onsdagen varje månad har vi introduktionskurs i stickmaskin. Du både anmäler dig och betalar kursen HÄR. Vill du använda symaskinerna utanför våra öppettider kostar det 50 kr + bokningsavgift och du bokar maskinerna HÄR.

Notera att du endast kan boka lokalen efter att du har gått vår introduktionskurs i det du vill boka.

Bokningstider:

Tisdag 11.00-16.00 // 16.00-21.00

Onsdag 11.00-16.00

stickmaskin_mi