kollage_frkn

Fabriken – umgås, bygg, skapa, designa, prototypa & idéutveckla
Med Fabriken vill vi ge människor möjlighet att bygga, designa och utveckla sådant som inte går köpa i affärer. Bygg om möbler, designa prototyper, skapa konstverk eller fixa små saker som underlättar i vardagen.

Fabriken är ett ”makers space” med maskiner och verktyg för digital produktion, snickeri och elektronik, som du får tillgång till genom att betala en självkostnadsavgift och bli produktionsmedlem. I priset ingår också de kurser och utbildningar som behövs för att använda Fabriken. Verkstaden är tillgänglig för vem som helst som tycker om att bygga, skapa, designa och prototypa, men vår specialitet är prototyper, 3D-modellering, hantverk och produktionsbaserade workshops. Vi arbetar också med pedagogiska utvecklingsprojekt och workshops som riktar sig till hela familjen.

Om du vill läsa mer om de maskinerna som finns tillgängliga i Fabriken, klicka här!

Öppettider:

Måndag – tisdag kl 16.00-21.00 (Endast medlemmar)

Onsdag kl 14.00-16.00 Endast företagsmedlemmar. Bokas via mail minst 24 timmar innan. kl 16.00 – 21.00 (Endast medlemmar)

Torsdag  kl 17.00-21.00 (Öppen Verkstad). Öppet för allmänheten med möjlighet att vara i Fabriken utan att vara produktionsmedlem eller betala avgift.

Kontakt:

 

Tekniska frågor och frågor om själva verkstaden:
Jack Dahlén, Drivsansvarig.
Mail: fabriken@stpln.se

 

Fabrikens Facebook hittar du här

Fabrikens Twitter hittar du här

 

Spara