Loading Events

« Alla evenemang

  • Evenemanget har varit.

Konst Mode Design Foto

mars 11 @ 11:00 - 16:00

| Gratis

stpln_affisch_v3 (1)

Den 11 mars flyttar vi ut vår verksamhet från våra skolor för att möta en ny publik av människor som är nyfikna på att arbeta konstnärligt och kreativt. Denna dag får du möjlighet att träffa lärare och elever från våra utbildningar, prova att skapa något konstnärligt och även få möjlighet att ta med dig olika målningar, foton, objekt eller annat egendesignat för att samtala om och kanske kunna vägledas vidare inför en eventuell ansökan till någon av våra skolor eller andra konst/designutbildningar.
Vi hoppas kunna inspirera och informera dig som vill veta mer om vad dessa konstnärliga utbildningar kan leda vidare till, både utbildningsmässigt och yrkesmässigt. Hur din talang kan leda till kreativa jobb och om en livskvalitet i den skapande processen.
Kom och häng med oss, Vi bjuder på kaffe och fika!

SKODU; Skånes förberedande Konst Och DesignUtbildningar är ett nätverk som vi startade 2016 för att det ska vara enklare att överblicka konstnärliga utbildningar i Skåne och samtidigt få information om det unika med varje enskild utbildning.
Dessa utbildningar är utvecklande för den konstnärliga processen och ofta förberedande för högre studier inom sina olika inriktningar.
Läs mer på vår gemensamma portal studerakonstochdesign.se
Arrangemanget genomförs i samarbete med STPLN.

Detaljer

Datum:
11 mars, 2017
Time:
11:00 - 16:00
Pris:
Gratis

Plats

STPLN
Stapelbäddsgatan 3 Malmö, 21119 Sverige
+ Google Map