Volontärer – hjärtat och stommen i STPLN

Vad roligt att du är intresserad av att vara volontär på STPLN.

För att vara volontär hos oss behöver du inte ha någon särskild bakgrund och du måste inte kunna svenska. En volontär på STPLN måste dock ha en självgående personlighet och tycka om att hjälpa andra. Välkommen till oss!

Varför vara volontär på STPLN?

Som volontär på STPLN får du tillgång till ett stort nätverk och du ingår i ett spännande sammanhang med fantastiska människor. I de olika projekten får du också utbildning och erfarenheter som du har nytta av i framtiden. Vi hoppas också att du ska bli inspirerad att vilja driva och utveckla egna projekt på STPLN.

Kan jag vara volontär i alla verksamheter i huset?

Svaret på den frågan är i princip ja, men för att engagera sig i Cykelköket, Fabriken och Grupptrycket krävs förkunskaper. Därför ger vi förtur till personer som redan är engagerade i projekten eller har tidigare kunskaper av verksamheterna.

Hur mycket måste jag arbeta som volontär?

Vi delar upp året i två terminer; februari -maj och september till december. Du väljer en av perioderna, och under den vald period hjälper du till vid minst 10 tillfällen som du schemalägger tillsammans med din verksamhetsansvarig. Om du inte är säker på att du kan vara tillgänglig 10 gånger under perioden du valt, ber vi dig vänta med att söka till ett senare tillfälle.

Hur blir jag volontär?

Du fyller i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan.

När du angett vilket projekt du är intresserad av så hör projektledaren för den verksamhet du sökt av sig till dig.

Ditt namn *

E-post *

Telefon *

Ålder *

Beskriv dig själv med 200 tecken *

Saker jag är bra på (Här anger du om du har några specialkunskaper eller om det är något annat om dig själv som du vill lyfta fram) *

Under vilken period kan du jobba? (Vi delar upp året i i två terminer och du klickar i vilken/vilka som fungerar för dig) *

Är du intresserad av någon särskild verksamhet? *

Om övrigt?

Övriga frågor och tankar